"AmirPerfume" My personal perfume collection.

"AmirPerfume" My personal perfume collection.

PARENTAL ADVISORY - PRODUCT HILANG AKAL. (UNTUK PEMINAT PERFUME SAHAJA)

Free
Free
How to contact me
Amirperfume blogspot

Promote your Page too
  • Like my page to get my latest blog update on your facebook.
  • Email add - ammich2003@yahoo.com
  • Instagram - amirperfume Instagram
  • h/p No. - 012-2040958 or 012-2770118
  • Company Info - AP Network Enterprise (SA0215574-P)
  • more info about my perfume, click here amirperfume-gallery
  • How to purchase...
  • Choose, confirm & bank-in
  • Bank in to any of these acc number (Click link)
  • MAYBANK 162085723765 Amir Michael (mbb2u klik sini...}
  • MBB 112223174078 Pariza abdullah (mbb2u klik sini...}
  • CIMB 12440086463528 Amir Michael. (CIMB klik sini...}
  • your order to be mailed to you on the next day after the payment confirmed received, via pos laju.
  • FACTS ABOUT Original Reject Perfume
  • Not all rejects are done in the factory plant itself but may also occur after sale...
  • 1) AFTER SHIPPING REJECT... - after shipping reject is one of the common rejects for all products. Most of the case, its only effect the packing (box) but not the bottle. Since people won’t buy any defect items at the counters as customers only demand for the perfect item even with the box, this rejected item will end up at the warehouse. Another reason why my products have no boxes...
  • 2) FACTORIES REJECT... - it would be impossible to produce products without reject. Most company (factory) only achieve 99.8% yield (output) where 0.2% is rejected e.g. 99.8%x1000000 = 998000 bottles. The rest are rejected (2000 bottle). Why they are rejected? It could be Scratches, wrong branding etc. These reject will never be thrown away. They have their own vendor for disposal. Since there are so many manufacturers for brand of perfumes, it will be enough for people like us to trade them... Factory reject outlet is no longer strangers among us anymore. Their stores are everywhere. Nike, Levis, Ralph Lauren and lots more branded items are selling there. Are they selling fake item? No, they are original and customer has no doubt at all. But it had been sold with lower price as they are rejected...
  • 3) EXPIRIES. - After quite some times perfumes also will expire. Let say for 1 batch is valid for 8 month. If the item failed to be cleared on time, it will be returned to where it came from. Then manufacturer will reduce the output base on the sale demand. But the different is perfumes are still in good condition even after the date line.
  • The point is REJECTS ARE NOT FAKE. They are also original but the quality is lower. Not quality of the perfume but only the surface or physical part of it, mostly the bottles. For those who have my perfume, you should know what I’m trying to say here… and lots of thanks for being so supportive.
  • YOU FEEL GOOD WHEN YOU SMELL GOOD!!
  • Disclaimer - If you believe that I'm wrong, this never meant nothing to you.(Another message from Amirperfume.blogspot.com)
  • FACT ABOUT AMIRPERFUME
  • This is some fact about AMIRPERFUME Blogspot:-
  • Been in internet business since December 2006 until now.
  • Every post on this blog, from Day 1 until now, never been deleted. The reason, for you to have the real picture of this 'reject perfume' business. To analyst, to picture it yourself what I am doing here...
  • The price stay almost the same until today...few products have slightly price increase. 'Item hard to get' is almost the main reason to contribute price increase...
  • Still give you the best price in the market. I am not selling fake, Old stock, or other reason what so ever to sell it at this low price. I got my perfume direct from my supplier, make me able to provide you with quality product at lower price.
  • No 'profit margin price' for agent, will save your money from buying the same product at higher price...
  • Selling fake, Old stock, Non Quality items won't allow me to stay this long in this internet business.
  • Every item I sell, I will provide you with the real picture. At least you can view it first before you decide to buy it. Trust me, if i can post you the smell, I will do it for you, my customer...lol. (Due to number of items publish in my blog has been increase, I might not be able to publish the real photo. However, you can request it from me, anytime, before u decide to purchase any...)
  • If you're looking for testimonial from my client..You won't find it here. Not because I don't have it, but I don't provide space for them to post. However, The selling history from month to month, is a real indicator, what the customer say about Amirperfume.
  • More.....
  • more info about my perfume, click here amirperfume-gallery
  • Perfume TIPS
  • It is clear that what smells good on one person may not smell good on another. This is because we all have different natural body odors that may mix well with some fragrances and not others. Just like noticing a fabulous outfit on someone and then buying that same outfit, only to find out that it does not look as fabulous on you. The same is true for perfume. For all those who have not tried any perfume just play it safe and go to your local department store and try some before you purchase it over the net. And for all those who have tried it and didn't like it, don't blame the designer or down-talk the product; just admit that it did not go well with your body chemistry. As stated before, there are different strokes for different folks.
  • If you have fair or dry skin, your perfume is going to wear off faster than those with oily or darker skin. This simply means that you might need to give yourself one or two sprays of your favorite scent during your lunch break.
  • Vary the fragrance that you use from time to time. It has been medically proven that scents have a strong effect on our emotions and mindset. Don’t feel inhibited about trying new and different perfumes every 3-4 months, or along with the changes of the seasons.
  • To keep your scent as true as the first day you bought it, place it in an airtight plastic container and store it in the fridge between uses. By doing so, you slow the process of oxidation, which breaks down the scent. This is especially useful during those hot, bright and humid months.
  • Bookmark and Share
    Nak tanya ni tapi abg jangan mare yer.
    Wednesday, October 24, 2018
    Salam bang. Nak tanya ni tapi abg jangan mare yer..😊☺️
    .
    🤔Kalau abg ni seorang pompuan, perfume apa yg abg akan selalu pakai? Kalau abg nak bagi hadiah kat wife, perfume apa yg abg akan pilih? Tolong jawab yer...!
    .
    🤗He he he...suka la soklan mcm ni. Pepagi dah bagi senaman minda. Terbaik la sis. Sy cuba jawab ya....
    .
    Kalau abg sorg pompuan, abg akan pakai perfume range bunga lembut macam narciso rodriguez. Mungkin abg akan stick dgn narciso versi yg lembut dgn botol yg see through.. bukan yg hitam pekat edt or pink edp tu. Sebab? Narciso Rodriguez yg macam ni Limited Edition punya. Edt lembut tp sangat harmoni dan amat menenangkan. Kalau abg perlukan perfume yg garang plak, abg akan spray guess marciano. Aroma caramel coklat dlm perfume ni memang sedap sangat dan menjadi aroma kegemaran lelaki. Abg tau la betapa hebat kesan perfume ni pd lelaki...sebab tu perfume ni masuk dlm list abg 😂🤣. Aroma sexy yg cantik.
    .
    Kalau abg nak bg hadiah perfume kat wife, abg suka bg perfume yg brand mahal mcm gucci or chanel. Bila dpt brand besar, org akan teruja dgn pemberian tersebut sbg eksklusif dan mahal. Content dah jd part 2. Cari aroma yg well known punya range utk lebih selamat. Nama besar dan aroma selamat pasti chances lebih besar yg dia akan suka pilihan abang. Abg suka Gucci by Gucci wmn edp ni. Aroma misteri yg unik pasti akan gembirakan si penerima lebih2 lagi nama brand gucci yg besar dan warna hitam emas yg eksklusif. Pasti perfume ni akan jd special bila dijadikan hadiah utk wife....
    Cam tu la lbh kurang jwpn abg. Harap puas hati. Mohon share klu rasa bermanfaat utk dikongsi.
    💞Every perfume you meet has something to teach you... .
    .
    STOK BANYAK. 
    Semua best2!!! Harga terbaik setiap hari.
    .
    Klik sini utk tgk harga http://amirperfume.shoppy.my.
    Whatsapp 012-2040958
    klik utk whatsapp amirperfume
    .
    Or klik 👉my online shop



    posted by Amirperfume (AP Network Enterprise - SA0215574-P) @ 12:28 AM   0 comments
    Bookmark and Share
    “KENAPA DENGAN PERFUME ABANG NI?”
    “KENAPA DENGAN PERFUME ABANG NI?”
    .
    Kenapa dik? Tak ok ker? Ada Masalah ker?
    .
    Yelah... hari tu saya beli 2 botol perfume abg. Ingat tak?” Saya yg suruh abg cadangkan perfume apa yg paling best sy nak beli. 
    .
    Owh! Ingat. Yg terus nak belikan utk wife skali tu yer...!
    .
    Ah ah! Betul bang. Sy nak komplain ni. Ari tu abg sy datang rumah dah try perfume sy tu. Habis dgn perfume wife sy skali dia rembat bawak balik. Siap bagi duit lagi beli yg sy punya dan suruh sy order perfume lain. Sekarang sy dah takder perfume bang.. Tolong suggest perfume lain yg sy n wife boleh beli.. nak yg sedap cam hari tu....boleh?
    ......😱😰🙃
    Aduh...! Boleh sakit jantung klu ada lagi 3 cust macam ni... ingatkan kenapa la tadi...😅
    Cust tu abg suggest beli hugo boss scent dan hermes voyage utk wife!

    Comment Amirperfume:
    Try Terre Hermes untuk lelaki. Selain harumannya tang sedap, ia juga menawan dan memikat hati wanita. 



    banyak pilihan perfume. Klik gambar utk ke kedai online 


    posted by Amirperfume (AP Network Enterprise - SA0215574-P) @ 12:03 AM   0 comments
    Bookmark and Share
    ADA 1 BENDA YG TAK BEST PASAL REJECT PERFUME
    Saturday, October 06, 2018
    ADA 1  BENDA YG TAK BEST PASAL REJECT PERFUME NI UOLS KENA TAU.
    .
    Dalam sejarah abam amirperfume bermain perfume, memang inilah rungutan dan komplen yg abam amirperfume selalu dapat.....
    .


    ~Apa ni bang... saya dah selalu beli kat abam tak kan tak der stok gak...
    •dah memang stok perfume tu tak masuk dik.. nak buat camner.. ni hah! Ada byk lagi stok yg available. Cuba try dulu. Ntah2 yg ada ni lagi sesuai dgn tuan...
    .
    ~Aik! Semalam elok jer ada takkan pagi ni dah habis?
    •kedai online abam bukak 24jam dik. Perfume yg ko nak tu ada org beli smlm kol 1am. Nak buat camner. Try perfume yg ni, notes dia pon dr range yg sama. Ntah2 lagi lasting dgn skintype u compare ngan perfume yg u nak tu...
    .
    Memang masalah stok selalu jadi problem yg paling besar. Abam jual apa yg datang dan sentiasa order apa yg uols nak tu. Dah namanya perfume reject, kena tunggu klu nak yg tu jugak or boleh abam suggest yg lain tuk uols try. Perfume ni utk berexperimentasi baru uols akan tau jenis camner perfume uols. 

    Ada byk perfume best yg available kat http://amirperfume.shoppy.my 
    .
    Klik n cuci mata.
    Mana tau jumpa perfume nostalgia.
    Or perfume yg mak uols suka.
    Or perfume ayah yg dia guna masa muda.
    Or perfume uols masa mula2 bercinta.
    Or perfume yg uols pernah bermula sebagai hadiah. 

    Perfume bukan sekadar pewangi diri. 
    Ia jauh lebih dalam di sudut hati.
    Membangkitkan pelbagai emosi.
    Haruman yg datang kembali
    Bersama kenangan yg diingati
    Bersama orang yg dirindui
    Dengan pelbagai cerita dilipatan memori.

    Selamat pagi...
    Anda pakai perfume apa hari ni....💕

    .————————
    💞 Every perfume you meet has something to teach you...
    .Orang lain jual perfume, amirperfume jual kualiti.
    .
    STOK BANYAK. 
    Datang kedai! Beli online! 
    Semua perfume cun2!!! 
    Harga pon best2!!!!
    Whatsapp 012-2040958
    .klik 👉 http://askamirperfume.wasap.my/

    Tengok stok...
    Tengok harga...
    klik 👉http://amirperfume.shoppy.my

    Pm jer
    Http://amirperfume.wasap.my/






    Labels: ,

    posted by Amirperfume (AP Network Enterprise - SA0215574-P) @ 6:54 AM   0 comments
    Bookmark and Share
    FACTS ABOUT Original Reject Perfume
    Monday, September 17, 2018
  • Not all rejects are done in the factory plant itself but may also occur after sale...
  • 1) AFTER SHIPPING REJECT... - after shipping reject is one of the common rejects for all products. Most of the case, its only effect the packing (box) but not the bottle. Since people won’t buy any defect items at the counters as customers only demand for the perfect item even with the box, this rejected item will end up at the warehouse. Another reason why my products have no boxes...
  • 2) FACTORIES REJECT... - it would be impossible to produce products without reject. Most company (factory) only achieve 99.8% yield (output) where 0.2% is rejected e.g. 99.8%x1000000 = 998000 bottles. The rest are rejected (2000 bottle). Why they are rejected? It could be Scratches, wrong branding etc. These reject will never be thrown away. They have their own vendor for disposal. Since there are so many manufacturers for brand of perfumes, it will be enough for people like us to trade them... Factory reject outlet is no longer strangers among us anymore. Their stores are everywhere. Nike, Levis, Ralph Lauren and lots more branded items are selling there. Are they selling fake item? No, they are original and customer has no doubt at all. But it had been sold with lower price as they are rejected...
  • 3) EXPIRIES. - After quite some times perfumes also will expire. Let say for 1 batch is valid for 8 month. If the item failed to be cleared on time, it will be returned to where it came from. Then manufacturer will reduce the output base on the sale demand. But the different is perfumes are still in good condition even after the date line.
  • The point is REJECTS ARE NOT FAKE. They are also original but the quality is lower. Not quality of the perfume but only the surface or physical part of it, mostly the bottles. For those who have my perfume, you should know what I’m trying to say here… and lots of thanks for being so supportive.
  • YOU FEEL GOOD WHEN YOU SMELL GOOD!!
  • Disclaimer - If you believe that I'm wrong, this never meant nothing to you.
  • posted by Amirperfume (AP Network Enterprise - SA0215574-P) @ 11:06 PM   0 comments
    Bookmark and Share
    Tentang apa yg membuatku mudah berikan hatiku padamu....
    Tuesday, July 17, 2018
    “I FALL IN LOVE WITH YOUR SMELL”
    .
    “SUKA LA BAU PERFUME ABANG...”
    .
    “ABANG PAKAI PERFUME APA NI? BESTNYER!”

    Ini antara komen yg pernah orang tulis bila dikait dgn perfume gentelmen ni...
    .
    Sangat menggoda tapi tak nampak terlalu berusaha... rilex, santai tapi deadly. Itu Yang penting. 

    Ni komen a girl yg jatuh cinta dgn perfume ni...

    Klu nnt i ada husband, i nak hubby I pakai perfume ni all the time. Kompom asyik berkepit jer. Memang suka sangat bau camni...perfume ni ingatkan i dgn perfume Armani Mania keluaran asal sblm di reformulated... It's creamy, spicy and very elegant - Gentlemanly indeed.
    Perfume ni bukan type unisex n xder elemen feminin pon utk sy nak guna sendiri (sayangnyer...)tapi mungkin naluri perfume ni yg best sangat bila man wear it! Yum.

    Amirperfume review on this new EDP 100ml.

    Beli online kat sini http://amirperfume.shoppy.my  





    posted by Amirperfume (AP Network Enterprise - SA0215574-P) @ 5:59 PM   0 comments
    Bookmark and Share
    Benar kah perfume reject ni wujud?
    Monday, July 16, 2018
    Sekadar nak share, Perbualan dengan sahabat baru Amirperfume. Diharap sedikit sebanyak dapat memberi manfaat...

    Q. Ok, saya ada jgk google sket cam kt forum basenote tu, forumer ctu x certain dgn authenticity factory defect perfume. Ada jgk yg kata, term "defect perfume" hnyalah sbg samaran utk jual imitation perfume grade AAAA. bleh saya tau, cmne u bleh sure dgn authenticity tu?
    atau, ada cara utk bezakan imitation dgn ori reject (quality degraded) slain drp bau?

    A. Perfume ni adalah sesuatu yg unik. Susah nak bezakan dgn hanya melihat. Once u dah pakai baru u tau. Uniknya perfume ni even perfume yg sama tak akan memberi impack yang sama keatas individu yang lain. Begitu jugak perfume favourite u tak kan memberi hasil yang sama dalam situasi yang berlainan. Misalnya di tempat kerja dan outdoor. U kena berexperimentasi dengan perfume dan memiliki pelbagai jenis perfume untuk suasana yang khusus adalah yang paling ideal.
    Palsu dan reject adalah dua benda yang berbeza. Semakin kita perhati semakin mudah untuk mengesannya. Lihat pada botol, bandingkan dengan penutup asal perfume original. Perfume Imitation biasanya menggunakan acuan sendiri dalam pembuatan botol mereka. Tudung perfume imitation tak akan fit masuk ke tudung original.
    Nozle spray perfume tiruan dibuat dari plastik berkualiti rendah untuk mengurangkan kos. cabut dan picit anda akan dapat bezakan dengan mudah. 
    Untuk u yang baru nak berniaga, memang tugas rumit untuk belajar semua sekali dlm masa yang singkat. Cara paling mudah untuk u, cari pembekal yang ada track record. berapa lama dalam industri, pencapaian dari mula start hingga kini. Tawakal dan cuba. sekiranya barangannya tidak menepati citarasa anda, atau banyak komplen dari customer anda, switch la kepada pembekal yang lain sehingga anda jumpa yang serasi dengan perniagaan anda. The expert in anything was once a beginner. Harap dapat membantu.


    Labels: , ,

    posted by Amirperfume (AP Network Enterprise - SA0215574-P) @ 7:04 PM   0 comments
    Bookmark and Share
    BE REWARDED WHEN YOU PURCHASE. Jadilah pembeli yang bijak..
    Sunday, July 08, 2018

    .

    Maaf ya saya bertanya apa yang menjamin perfume ni original. Ada yg kata chek by perfume code. Iyer ke?


    Nak jamin beli perfume original kena beli kat kaunter dik. Make sure tepi kotak ada label diimport by luxasia. Hny luxasia jer yg dpt licence membawa perfume original masuk ke Malaysia.  Perfume tu compom baru kluar production dan diberi tempoh hanya 2 tahun jer utk duduk kat kaunter. Mnfct date pon ada skali kat label tu. Compom fresh yg sesangat. Peace of mind. Tapi, kalau tak larat nak layan harga, boleh cari perfume alternative. Perfume import by online company pon dah byk kat shopping mall. Price murah sket sb bwk masuk direct.  Tp klu beza harga tak byk baik beli terus yg earlier tadi. Takyah risau klu tetiba spray 2-3 jam dah takder wangi. Online seller pon berlambak kat laman sosial. Cuma soalannya, camner nak cari yg jual trusted item. Kuncinya, buat research. Chk seller nyer backgrd. Dah brp lama jual perfume. Jual kat mana. Siapa buyer dia. Apa buyer kata. Cari perkara2 yg boleh meyakinkan diri yg product ni accepted by ramai orang. Kemudian baca T&C, apa jaminan, proses pembelian, ada jaminan wang dikembalikan dsb. Dah tu boleh la try 1. Beli perf yg dah biasa guna. Klu ada botol original lama yg memang beli kat kaunter dulu, beli perfume tu. Bila sampai, compare. Exchange tudung dia.. match perfectly ker tak both of them.  Klu ya alhamdulillah. Klu tak.. bahaya. Sebab botol perfume org boleh tiru 95% tapi tak mampu match perfectly saiz dia. Klu longgar or tak leh masuk, memang something wrong. Botol tak tukar saiz. Klu tukar terus tukar design dan bentuk. So everywhere in the world, tudung perfume yg sama pasti match to each other. 

    Kalau code perfume tu mungkin membantu tp klu botol dan design yg rumit tu org boleh duplicate, apa la sangat la dgn tulisan barcode bwh label tu klu org nak tiru. Dulu perfume imitation boleh trace by tengok label dia tulis besar2 sb nak print label kecil2 tu cost sgt tinggi. Sklrg ni, label yg lebih kecil dr yg asal pon dia dah boleh buat. Inkan pulak code no bwh botol perfume tu...

    Kesimpulannya, beli la apa pon kat online tu. Yg penting jgn expect kesempurnaan tapi bandingkan nilai barang yg kita terima tu berbaloi tak dgn nilai ringgit yg kita dah spend... klu ya.. teruskan. Klu tak, keep on searching. Once u meet the right one...trust me.. you’re in heaven😊


    Hampir semua yg beli perfume kami berpuas hati.


    Orang lain jual perfume, Amirperfume jual kualiti.


    ————————————

    Beli kat sini http://amirperfume.shoppy.my

    Or Wassap saya @ +60122040958 

    Or klik jer kat sini

    Http://amirperfume.wasap.my


    Check my fb

    Amirperfume

    Kedaiamirperfume

    Kaki Perfume

    AP Shop - AmazingPrice, AbsolutelyPerfect.

    http://instagram.com/amirperfume/ 

    Http://www.amirperfume.blogspot.com













    Labels: , , , , , ,

    posted by Amirperfume (AP Network Enterprise - SA0215574-P) @ 8:33 PM   0 comments
    Bookmark and Share
    LELAKI DAN EDP, dimana silapnya.
    Sunday, June 24, 2018

    Sekarang ramai perfume house dah keluarkan perfume edp. Since man dah boleh accept perfume edp sbg perfume harian, muncul fenomena baru plak. Perfume house dah start promote balik perfume edp type unisex. Contoh,  Aigner No1 oud 👇


    dan Christian dior Ambre Nuit.👇


    Soalan🤔: Kenapa dulu lelaki takleh accept perfume edp ker? 

    Bukan takleh tapi tak ramai yg suka. Mungkin disebabkan texture kulit lelaki yang lasak, berpeluh dan berminyak menjadikan penggunaan edp kurang mendapat sambutan pada masa tu...

    🤔Sebab?

    Rugi la. Beli perfume edp kan mahal tp tak stay lama kat kulit sebab banyak elemen lain pada texture kulit lelaki akan mengganggu perfume edp menjalankan tugas. End up perfume edt lebih lasting dari perfume edp kat kulit lelaki... lebih sedap bila blend dgn aroma natural kulit lelaki dan lebih wow bila aromanya meruap keluar. Dr segi pemasaran pastinya edt lebih penting pada masa tu...


    Perfume terbaru Ralph Lauren ni type parfum. Lebih gah dari edp!!!!

    🤔 Maksudnya lelaki tak sesuai pakai edp?

    Bukan tak sesuai. Tak semua org lelaki boleh guna edp. Sebelum tu biar sy explain pasal edt dan edp. Ramai salah anggap edp tu lebih kuat dari edt. Secara lahiriah memang betul tapi it doesn’t mean yg kuat tu akan lasting pada kulit. Permulaan sejarah perfume, edt di cipta untuk lelaki sebab kulit lelaki lebih panas. Dgn kepekatan perfume yg kurang akan memberi ruang untuk aroma perfume blend dgn aroma kulit dibantu dgn body heat melahirkan aroma ‘lelaki’ yg sangat hebat. Edp pulak dicipta untuk membantu menutup aroma badan wanita yg sering berubah mengikut keadaan dan waktu. Ia akan melawan aroma semulajadi tubuh wanita untuk mengekalkan aroma perfume sepanjang pemakaian perfume tersebut. Sebab tu la edp yg lebih pekat tu sesuai untuk proses kerja ni. Sekarang, zaman dah berubah bila dah ramai lelaki yg dah kurang berpeluh n duduk dlm aircond lebih lama dari kena matahari dan buat aktiviti berpeluh menjadikan edp muncul sbg alternative perfume yg mula mendapat perhatian. Wanita yg lasak pulak lebih cenderung memilih perfume edt or menggunakan perfume lelaki...


    The one edp by Dolce Gabbana di upgrade dr perfume the one yang sangat popular.


    Burberry pon tak nak tertinggal dalam perlumbaan menghasilkan perfume EDP. Hasilnya, muncul la Mr Burberry EDP


    Dunhill pon tak nak ketinggalan mengeluarkan perfume edp mereka. Icon Elite sbg perintis...


    Bvlgari yg paling sinonim dgn perfume fresh jugak mula mengeluarkan perfume edp gak. ‘Man in Black’ muncul di pasaran berstatus edp.


    Armani paling suka keluarkan perfume edp. Mungkin peminat brand armani ramai dari kalangan lelaki urban yg pergi spa dan guna facial mask...


    Intenso, lagi 1 produk dolce jenis EDP yg mendapat perhatian ramai sebab aromanya yg sangat sedap...

    Kesimpulannya, EDP muncul memberi ruang baru kepada pengguna perfune untuk mendapat lebih banyak pilihan untuk perfume yg paling sesuai... Cari la. Ber’experimentasi’ la dgn pelbagai perfume untuk mencari perfume yg paling sesuai untuk anda. Buang tanggapan salah:
    •yg edp tu sesuai utk anda sebab ia lebih kuat drp edt. 
    •yg semua perfume yg tak lasting tu perfume fake or expired. 

    Actual fact- You need the right skin and the right perfume to hit the jackpot. Selagi tak jumpa, keep on searching. 

    🤔Camner nak tau sy dah jumpa my perfect perfume?

    Bila ada org kata kat u.. 
    wah, suka la bau perfume u ni...
    Or, 
    abang pk perfume apa yer? Sedap nyer...
    Or,
    Sy dah tau dah awak dah sampai, dr jauh dah boleh notice perfume u...

    Tapi, bila org tu ckp mcm ni..
    U pakai perfume apa yer, bau ni remind me to someone...
    Hati2 kalau yg cakap tu lelaki...
    And u plak cun plus wangi...
    Mungkin itu cuma pickup line utk ajak u berbual... 🤣

    ..........................................................


    Kat amirperfume.. you need to expect the unexpected. 
    Never be afraid to try something new because life gets boring when you stay within the limits of what you already knew....

    💞 Every perfume you meet has something to teach you...

    Kat amirperfume kami ada 7days money back guarantee. Beli, tak suka, pack balik n return dlm jangkamasa 7 hari. Boleh tukar ngan perfume yg lain or wang dikembalikan... no worries.

    ....................................
    Welcome to my perfume world @amirperfume "💪Kualiti tiada tandingan"
    “ORANG LAIN JUAL PERFUME
    AMIRPERFUME JUAL KUALITI”
    .
    STOK BANYAK...
    PENING NAK PILIH...
    Semua best2!!!
    •Whatsapp 012-2040958
    Or klik 👇

    •Beli perfume kat sini


    *DILARANG KERAS DARI MENG"COPYPASTE", PUBLISH OR SIAR SEMULA TANPA KEBENARAN AMIRPERFUME. CURI DOSA. AMALAN TAK BERKAT, PAHALA TAK DAPAT, REZEKI TAK NAK DEKAT.  KALAU RASA ARTIKEL NI BERMANFAAT, GUNA BUTTON SHARE. ANDA DPT PAHALA BILA ORANG BACA, SY DAPAT ENGGAGEMENT HASIL USAHA SAYA TULIS ARTIKEL NI. TQ SEBAB ANDA FAHAM!!!!

    Labels: , , , , , , , , , ,

    posted by Amirperfume (AP Network Enterprise - SA0215574-P) @ 8:17 PM   0 comments
    Bookmark and Share
    Aroma freshy, modern dan sophistikated
    Friday, June 22, 2018

    Perfume masculine yg tak kurang hebatnya. Clean, modern, sophisticated fresh tp dlm kategori maskulin. Bayangkan anda seorang lelaki sejati tampil dgn aroma freshy, modern dan sophistikated dikhalayak ramai lelaki lain yg biasa2... pasti memberi impak yg berbeza. Dgn perfume ni, dior sauvage, versace dylan blue boleh letak tepi...

    Edp for man, Mr Burberry 100ml pasti hebat...
    .................................
    Welcome to my perfume world @amirperfume "💪Kualiti tiada tandingan"
    “ORANG LAIN JUAL PERFUME
    AMIRPERFUME JUAL KUALITI”
    .
    STOK BANYAK...
    PENING NAK PILIH...
    Semua best2!!!
    •Whatsapp 012-2040958
    Or klik 👇

    •Beli perfume kat sini


    *DILARANG KERAS DARI MENG"COPYPASTE", PUBLISH OR SIAR SEMULA TANPA KEBENARAN AMIRPERFUME. CURI DOSA. AMALAN TAK BERKAT, PAHALA TAK DAPAT, REZEKI TAK NAK DEKAT.  KALAU RASA ARTIKEL NI BERMANFAAT, GUNA BUTTON SHARE. ANDA DPT PAHALA BILA ORANG BACA, SY DAPAT ENGGAGEMENT HASIL USAHA SAYA TULIS ARTIKEL NI. TQ SEBAB ANDA FAHAM!!!!

    Labels: , , , , , , ,

    posted by Amirperfume (AP Network Enterprise - SA0215574-P) @ 7:57 AM   0 comments
    Bookmark and Share
    Kenapa Orang Beli Perfume Online?
    Hari ni amirperfume nak review komen dari customer yg dah beli perfume. Nak tengok apa yg buat mereka ni suka sangat...

    Antara peminat perfume yg bijak selalu grab perfume mahal berjenama hebat yg datang dgn saiz yg besar. Wangi dah tau pasti hebat tapi saiz 150ml dan 200ml memang susah nak dapat kat pasaran Malaysia. Kalau ada pon mahal.. harga lebih Rm500 keatas...👇



    Memilih perfume yang sesuai memang bukan satu tugas yg mudah. Dengan tips yg amirperfume berikan hasil dari kepakaran dari pengalaman bertahun menjual perfume,..ramai customer gembira dengan perfume yg mereka terima... Alhamdulillah 👇



    Ramai pelanggan kami dah menjadi pelanggan setia. Mula mengumpul pelbagai jenis perfume untuk dijadikan koleksi. Bila dah selalu beli, amirperfume tau apa yg anda patut miliki selepas ni...👇


    Ada perfume yg sampai merupakan perfume limitted edition yg takder dah jual kat kaunter di Malaysia. Untuk miliki perfume macam ni memang satu kepuasan yg tak terucap. 👇


    Perfume mahal yg dijual dikaunter blom menjanjikan pulangan kepuasan yg maksimum. Utk spent RM500++ utk sebotol 100ml masih mempertaruhkan nilai yg perfume tersebut mampu lakukan utk harga setinggi itu. Bayangkan perfume yg sama dijual pd harga rm170...👇



    Jangan terlepas peluang beli perfume saiz besar. Kepuasannya berganda👇



    Ada perfume yg mampu kembalikan nostalgia lama...👇




    Ada perfume yg anda cuba2 beli nak try tengok cammana bau dia end up jadi your signature scent👇



    Dengan harga yg mampu milik ni ramai yg addicted to buy, to collect or to experience new scent every month. Sebabnya?... All these are worth to buy....👇

    Bayangkan, just tengok gambar, baca review kat online, pastu blindly order dgn amirperfume... Bila sampai ramai yg terus search for nxt bottle. Memang biasa mcm tu. 
    Customer yg ni👇 dpt perfume yg dia repeat order lagi best dr yg dia order earlier....


    Kat amirperfume.. you need to expect the unexpected. 
    Never be afraid to try something new because life gets boring when you stay within the limits of what you already knew....

    💞 Every perfume you meet has something to teach you...

    Kat amirperfume kami ada 7days money back guarantee. Beli, tak suka, pack balik n return dlm jangkamasa 7 hari. Boleh tukar ngan perfume yg lain or wang dikembalikan... no worries.

    ....................................
    Welcome to my perfume world @amirperfume "💪Kualiti tiada tandingan"
    “ORANG LAIN JUAL PERFUME
    AMIRPERFUME JUAL KUALITI”
    .
    STOK BANYAK...
    PENING NAK PILIH...
    Semua best2!!!
    •Whatsapp 012-2040958
    Or klik 👇

    •Beli perfume kat sini

    *DILARANG KERAS DARI MENG"COPYPASTE", PUBLISH OR SIAR SEMULA TANPA KEBENARAN AMIRPERFUME. CURI DOSA. AMALAN TAK BERKAT, PAHALA TAK DAPAT, REZEKI TAK NAK DEKAT.  KALAU RASA ARTIKEL NI BERMANFAAT, GUNA BUTTON SHARE. ANDA DPT PAHALA BILA ORANG BACA, SY DAPAT ENGGAGEMENT HASIL USAHA SAYA TULIS ARTIKEL NI. TQ SEBAB ANDA FAHAM!!!!

    Labels: , , , , , , , , ,

    posted by Amirperfume (AP Network Enterprise - SA0215574-P) @ 7:46 AM   0 comments
    Bookmark and Share
    “Cashier puji perfume I wangi”
    1st time dpt perfume ni, terus try. Masa singgah skjp kat convinient store dekat kwsn rumah, adik cashier tu tetiba ckp - bila abg masuk jer mesti wangi... Wah! Memang slalu pakai perfume tp tak pernah dia tegur. Selalu dia tanya soalan klise dia - ‘nak plastik?’... Kena Lejen spirit ni terus puji wangi...seronoknya. Sampai skrg perfume ni masuk dlm my fav list🤣😂.

    Kat amirperfume.. you need to expect the unexpected. 
    Never be afraid to try something new because life gets boring when you stay within the limits of what you already knew....

    💞 Every perfume you meet has something to teach you...

    ....................................
    Welcome to my perfume world @amirperfume "💪Kualiti tiada tandingan"
    “ORANG LAIN JUAL PERFUME
    AMIRPERFUME JUAL KUALITI”
    .
    STOK BANYAK...
    PENING NAK PILIH...
    Semua best2!!!
    •Whatsapp 012-2040958
    Or klik 👇
    ask amirperfume

    •Beli perfume kat sini
    amirperfume/shoppy

    *DILARANG KERAS DARI MENG"COPYPASTE", PUBLISH OR SIAR SEMULA TANPA KEBENARAN AMIRPERFUME. CURI DOSA. AMALAN TAK BERKAT, PAHALA TAK DAPAT, REZEKI TAK NAK DEKAT.  KALAU RASA ARTIKEL NI BERMANFAAT, GUNA BUTTON SHARE. ANDA DPT PAHALA BILA ORANG BACA, SY DAPAT ENGGAGEMENT HASIL USAHA SAYA TULIS ARTIKEL NI. TQ SEBAB ANDA FAHAM!!!!

    Labels: , , , , ,

    posted by Amirperfume (AP Network Enterprise - SA0215574-P) @ 7:30 AM   0 comments
    Bookmark and Share
    TIPS BELI PERFUME ORI REJECT.
    Thursday, June 07, 2018
    Klu beli perfume cari yg mcm ni.
    Worth buying sebab aroma dia unik...
    In touch dgn kulit, subhanallah... punyalah sedap.

    Simpan buat koleksi. 
    Mmg untung sb susah nak dpt...

    Beli perfume kat sini http://amirperfume.shoppy.my 
    Or
    Wassap saya @ +60122040958  for more info...


    ....................................
    Welcome to my perfume world @amirperfume "💪Kualiti tiada tandingan"
    “ORANG LAIN JUAL PERFUME
    AMIRPERFUME JUAL KUALITI”
    .
    STOK BANYAK...
    PENING NAK PILIH...
    Semua best2!!!
    •Whatsapp 012-2040958
    Or klik 👇

    •Beli perfume kat sini

    *DILARANG KERAS DARI MENG"COPYPASTE", PUBLISH OR SIAR SEMULA TANPA KEBENARAN AMIRPERFUME. CURI DOSA. AMALAN TAK BERKAT, PAHALA TAK DAPAT, REZEKI TAK NAK DEKAT.  KALAU RASA ARTIKEL NI BERMANFAAT, GUNA BUTTON SHARE. ANDA DPT PAHALA BILA ORANG BACA, SY DAPAT ENGGAGEMENT HASIL USAHA SAYA TULIS ARTIKEL NI. TQ SEBAB ANDA FAHAM!!!!

    Labels: , , , ,

    posted by Amirperfume (AP Network Enterprise - SA0215574-P) @ 4:45 PM   0 comments
    Bookmark and Share
    PERFUME NI BOLEH BUAT RUGI SAMPAI 50 RIBU.
    Perfume yang sangat lelaki suka. 
    Dalam kelembutan ada bau jantan yang sangat menonjol. 
    Membuat pemakai jadi macam abg sado tengah temankan gf shopping beli handbag... ala ala suit gitu...
    Memang ramai yang cari perfume ni...
    Sayangnya selalu takder stok.
    Sold out!
    125ml - hanya untuk belian di online sahaja.
    Pm untuk harga👍👍👍

    ..........


    Hah! Pasti ramai tanya part mana sampai boleh rugi banyak tu...
    ni my story...
    Kalau baca ayat iklan kat atas tu, everything goes well sampai la part yg akhir:
    PM utk harga. 
    Yg ni dah diharamkan...
    Kena tulis harga..
    Dan seluruh detail barang yg anda jual...
    Sabit kesalahan denda 50k. 

    50K tau bukan RM50...

    ..............

    RM50k boleh buat modal berniaga yg selesa dgn duit saman tu..
    So, kalau tak nak rugi RM50k, sebaiknya jangan tulis post yg menjual macam tu. Buat post yg buat org nak tau kat mana nak beli produk kita walaupon post tu takder bg tau kita nak jual benda tu... 

    Yg macam tu hebat! 

    Check perfume yg available kat sini:
    Or, 
    Wassap saya @ +60122040958 











    *DILARANG KERAS DARI MENG"COPYPASTE", PUBLISH OR SIAR SEMULA TANPA KEBENARAN AMIRPERFUME. CURI DOSA. AMALAN TAK BERKAT, PAHALA TAK DAPAT, REZEKI TAK NAK DEKAT.  KALAU RASA ARTIKEL NI BERMANFAAT, GUNA BUTTON SHARE. ANDA DPT PAHALA BILA ORANG BACA, SY DAPAT ENGGAGEMENT HASIL USAHA SAYA TULIS ARTIKEL NI. TQ SEBAB ANDA FAHAM!!!!

    Labels: , , , ,

    posted by Amirperfume (AP Network Enterprise - SA0215574-P) @ 11:21 AM   0 comments
    Bookmark and Share
    PERFUME HEBAT YG SANGAT LOW PROFILE.



    Serious. Perfume ni dah lama giler tak masuk. Tatau kenapa. Yang pasti armani code woman ni memang best. Macam lady milion tp xder wangi manis yg bingit sangat. Lebih macam acgua di gio woman tapi takder lah stagnent mendatar sangat. Tp sekali lagi, serious perfume ni memang hebat.







    Welcome to my perfume world @amirperfume "💪Kualiti tiada tandingan"
    “ORANG LAIN JUAL PERFUME
    AMIRPERFUME JUAL KUALITI”
    .
    STOK BANYAK...
    PENING NAK PILIH...
    Semua best2!!!
    •Whatsapp 012-2040958
    Or klik 👇
    ask amirperfume

    •Beli perfume kat sini
    amirperfume/shoppy

    *DILARANG KERAS DARI MENG"COPYPASTE", PUBLISH OR SIAR SEMULA TANPA KEBENARAN AMIRPERFUME. CURI DOSA. AMALAN TAK BERKAT, PAHALA TAK DAPAT, REZEKI TAK NAK DEKAT.  KALAU RASA ARTIKEL NI BERMANFAAT, GUNA BUTTON SHARE. ANDA DPT PAHALA BILA ORANG BACA, SY DAPAT ENGGAGEMENT HASIL USAHA SAYA TULIS ARTIKEL NI. TQ SEBAB ANDA FAHAM!!!!

    Labels: , , , ,

    posted by Amirperfume (AP Network Enterprise - SA0215574-P) @ 10:45 AM   0 comments
    Bookmark and Share
    PERFUME UNISEX AJAIB




    Hati siapa yang kekal tenteram bila TomFord White Patchouli melambai lambai memanggil manja... 
    100ml woman tp more to unisex. 

    Pertama kali bersua perfume ni terus jatuh hati. Aroma fresh white patchouli  jauh lebih anggun dr aroma patchouli yg ada.. white flower dan few other flowers bergabung masih mampu kekalkan perfume ni as unisex. Sangat mengeksploitasi emosi lelaki yg paling dalam. Anda pasti rasa kelainan dgn TFWP ni...

    Produk hebat #koleksiamirperfume
    .
    .

    Nak tau stok best2? .
    klik 👇👇👇
    http://amirperfume.shoppy.my 
    Or
    Whatsapp 👉  012-2040958
    .



    Labels: , , , , ,

    posted by Amirperfume (AP Network Enterprise - SA0215574-P) @ 10:30 AM   0 comments
    About Me

    Name: Amirperfume (AP Network Enterprise - SA0215574-P)
    Home: shah alam, selangor, Malaysia
    About Me:
    See my complete profile
    Previous Post
    Archives
    Search the perfume info here (just type the name)
    Links
    Powered by

    Free Blogger Templates

    BLOGGER

    Shipping Term:
  • Shipping is required, buyer must pays shipping & handling costs via poslaju for delivery anywhere in Malaysia.
  • However, Please note I cannot be held responsible for items lost, stolen, or damaged in the mail.
  • Alternatively:-
  • - buyer can choose their own courier service for additional safety, time or accuracy at their own cost.
  • - Buyer can advise amirperfume to insured their package for additionl safety and claim purpose at their own cost.
  • Combine shipping is allowed.
  • Goods sold are not refundable/returnable
  • I am not responsible for service transit time. Transit times are determined by the carrier.
  • I am not responsible for mistakes made by buyers who provide wrong address or incomplete mailing address and contact information and etc.
  • All photograph are take close proximity. (Variation colors may occur due to different display settings) -Please do not hesitate to email me if you have any enquiry.
  • Shipping and Handling is NOT refundable.
  • If you have any further queries, please do not hesitate to drop a little mail to my address: ammich2003@yahoo.com.
  • © 2005 "AmirPerfume" My personal perfume collection. Template by Isnaini Dot Com

    Sign by Dealighted - Coupons and Deals

    Register Your email here for latest update. Hp number for SMS.
    Name:
    Email Address:
    CBR (Can be Reach) Contact Number (optional)

    This form powered by Freedback