"AmirPerfume" My personal perfume collection.

"AmirPerfume" My personal perfume collection.

PARENTAL ADVISORY - PRODUCT HILANG AKAL. (UNTUK PEMINAT PERFUM SAHAJA)

 
Free
Free
How to contact me
Amirperfume blogspot

Promote your Page too
  • Like my page to get my latest blog update on your facebook.
  • Email add - ammich2003@yahoo.com
  • Instagram - amirperfume Instagram
  • h/p No. - 012-2040958 or 012-2770118
  • Company Info - AP Network Enterprise (SA0215574-P)
  • more info about my perfume, click here amirperfume-gallery
  • How to purchase...
  • Choose, confirm & bank-in
  • Bank in to any of these acc number (Click link)
  • RHB 21211600054588 Amir Michael (RHB klik sini...}
  • MBB 112223174078 Pariza abdullah (mbb2u klik sini...}
  • CIMB 12440086463528 Amir Michael. (CIMB klik sini...}
  • your order to be mailed to you on the next day after the payment confirmed received, via pos laju.
  • FACTS ABOUT Original Reject Perfume
  • Not all rejects are done in the factory plant itself but may also occur after sale...
  • 1) AFTER SHIPPING REJECT... - after shipping reject is one of the common rejects for all products. Most of the case, its only effect the packing (box) but not the bottle. Since people won’t buy any defect items at the counters as customers only demand for the perfect item even with the box, this rejected item will end up at the warehouse. Another reason why my products have no boxes...
  • 2) FACTORIES REJECT... - it would be impossible to produce products without reject. Most company (factory) only achieve 99.8% yield (output) where 0.2% is rejected e.g. 99.8%x1000000 = 998000 bottles. The rest are rejected (2000 bottle). Why they are rejected? It could be Scratches, wrong branding etc. These reject will never be thrown away. They have their own vendor for disposal. Since there are so many manufacturers for brand of perfumes, it will be enough for people like us to trade them... Factory reject outlet is no longer strangers among us anymore. Their stores are everywhere. Nike, Levis, Ralph Lauren and lots more branded items are selling there. Are they selling fake item? No, they are original and customer has no doubt at all. But it had been sold with lower price as they are rejected...
  • 3) EXPIRIES. - After quite some times perfumes also will expire. Let say for 1 batch is valid for 8 month. If the item failed to be cleared on time, it will be returned to where it came from. Then manufacturer will reduce the output base on the sale demand. But the different is perfumes are still in good condition even after the date line.
  • The point is REJECTS ARE NOT FAKE. They are also original but the quality is lower. Not quality of the perfume but only the surface or physical part of it, mostly the bottles. For those who have my perfume, you should know what I’m trying to say here… and lots of thanks for being so supportive.
  • YOU FEEL GOOD WHEN YOU SMELL GOOD!!
  • Disclaimer - If you believe that I'm wrong, this never meant nothing to you.(Another message from Amirperfume.blogspot.com)
  • FACT ABOUT AMIRPERFUME
  • This is some fact about AMIRPERFUME Blogspot:-
  • Been in internet business since December 2006 until now.
  • Every post on this blog, from Day 1 until now, never been deleted. The reason, for you to have the real picture of this 'reject perfume' business. To analyst, to picture it yourself what I am doing here...
  • The price stay almost the same until today...few products have slightly price increase. 'Item hard to get' is almost the main reason to contribute price increase...
  • Still give you the best price in the market. I am not selling fake, Old stock, or other reason what so ever to sell it at this low price. I got my perfume direct from my supplier, make me able to provide you with quality product at lower price.
  • No 'profit margin price' for agent, will save your money from buying the same product at higher price...
  • Selling fake, Old stock, Non Quality items won't allow me to stay this long in this internet business.
  • Every item I sell, I will provide you with the real picture. At least you can view it first before you decide to buy it. Trust me, if i can post you the smell, I will do it for you, my customer...lol. (Due to number of items publish in my blog has been increase, I might not be able to publish the real photo. However, you can request it from me, anytime, before u decide to purchase any...)
  • If you're looking for testimonial from my client..You won't find it here. Not because I don't have it, but I don't provide space for them to post. However, The selling history from month to month, is a real indicator, what the customer say about Amirperfume.
  • More.....
  • more info about my perfume, click here amirperfume-gallery
  • Perfume TIPS
  • It is clear that what smells good on one person may not smell good on another. This is because we all have different natural body odors that may mix well with some fragrances and not others. Just like noticing a fabulous outfit on someone and then buying that same outfit, only to find out that it does not look as fabulous on you. The same is true for perfume. For all those who have not tried any perfume just play it safe and go to your local department store and try some before you purchase it over the net. And for all those who have tried it and didn't like it, don't blame the designer or down-talk the product; just admit that it did not go well with your body chemistry. As stated before, there are different strokes for different folks.
  • If you have fair or dry skin, your perfume is going to wear off faster than those with oily or darker skin. This simply means that you might need to give yourself one or two sprays of your favorite scent during your lunch break.
  • Vary the fragrance that you use from time to time. It has been medically proven that scents have a strong effect on our emotions and mindset. Don’t feel inhibited about trying new and different perfumes every 3-4 months, or along with the changes of the seasons.
  • To keep your scent as true as the first day you bought it, place it in an airtight plastic container and store it in the fridge between uses. By doing so, you slow the process of oxidation, which breaks down the scent. This is especially useful during those hot, bright and humid months.
  • Bookmark and Share
    Anda Starwalker?
    Tuesday, September 06, 2016
    What's new this month.....


    TEMUI KAMI SECARA ONLINE DI

    What's new today....



    Starwalker 
    Bayangkan. Isnin.
    Anda sampai ofis, boss panggil.
    3 Tugasan baru untuk isnin hingga rabu.
    Anda tak faham satu pon pasal tugasan yg nak di buat.
    Khamis kena submit sblm kol 10am.
    Anda Belum sarapan.
    Nasi lemak sotong ada tepi PC.
    Nescafe O ice ais dah habis cair.
    Anda starwalker.
    Anda tau apa yg anda perlu buat.
    By lunch time, anda dah ada
    draft apa nak buat utk 3 tugasan
    schedule esok apa nak disiapkan
    schedule rabu apa nak print
    Lunch tengah hari nasi lemak sotong...
    dan plan hujung minggu nak gi Pulau Redang.
    Anda Starwalker?
    Dapatkan potongan 10% KAT SINI - http://goo.gl/U4oucV



    *********END**********


    PELUANG PERNIAGAAN KEPADA SESIAPA YANG BERMINAT MENJUAL MINYAK WANGI

    HANYA YANG BERMINAT SAHAJA!!!


    Kami membuka peluang perniagaan kepada sesiapa yang berminat berniaga minyak wangi ORIGINAL REJECT SEBENAR pada harga borong. 
    Perniagaan ini sesuai diceburi oleh golongan berikut:-

    INGIN MEMBUKA KEDAI PERFUME ORIGINAL REJECT SEBENAR
    INGIN MEMULAKAN BIZZ PERFUME ONLINE SECARA SERIOUS
    INGIN BERNIAGA PERFUME SECARA NETWORKING

    Package kami tawarkan
    Borong 150
    Borong 300
    Borong 600

    HUBUNGI KAMI 
    TAWARAN TERHAD
    { 012 2040958 }
    ------------------------------------------



    •  Peniaga yang ingin menjual minyak wangi Original Rejected Sebenar berjenama hebat pada harga yang sangat menarik.
    • Para pelajar yang ingin mencari duit poket lebih dengan menjual minyak wangi Original Rejected Sebenar dikalangan rakan-rakan kampus. Produk minyak wangi Original Rejected Sebenar dengan haruman yang tahan lama sesuai dijual dikalangan pelajar-pelajar IPTS/IPTA.
    • Pekerja pejabat awam dan swasta yang ingin menjual kepada rakan-rakan sekerja.
    • Orang perseorangan yang ingin meningkatkan taraf hidup dengan meraih pendapatan yang berbaloi.
    HUBUNGI KAMI - whatsap "AGENT" ke
    { 012 2040958 }

    Atau datang terus ke Kedai AmirperfumeShoppe di
    17-1B, 1st Floor – back,
    Jalan Dinar B U3/B,
    Seksyen U3,
    Taman Subang Perdana,
    40150, Shah Alam, Selangor.
    Tel - 012-2040958 
    Time 9am to 6pm.
    After 6pm, sila call sebelum datang.




    Syarat Menjadi agen
    1. Mesti minat berniaga...kalau minat pasti ada dorongan kuat untuk terus berusaha. Usaha untuk mencari pasaran, usaha utk meningkatkan jualan dan usaha menambah ilmu berkaitan produk. 2. Mesti ada modal nak start... Ada Minimum purchase  (MOQ) dan monthly sale target untuk maintain harga agen.
    ------------------------------------------------------------




    posted by Amirperfume (AP Network Enterprise - SA0215574-P) @ 4:25 AM   0 comments
    Bookmark and Share
    AWAS!!! PERFUME2 NI TAK SESUAI DI BAWAK BERAYA.
    Wednesday, June 15, 2016
    What's new this month.....


    TEMUI KAMI SECARA ONLINE DI

    What's new today....

    AWAS!!! PERFUME2 NI TAK SESUAI DI BAWAK BERAYA.
    Biar betol admin. Ni hugo boss nyer perfume ni.
    Perfume mahal semua ni.
    Apasal lak takleh nak di bawak beraya?
    Explain sikit.
    OK. Ni admin nak bagitau...
    Perfume ni kalau beli kat kaunter harga dah sure dalam RM300 lebih.
    Kalau beli kat amirperfume, harga dalam RM150. Tapi bukan tu persoalannya...
    Habis tu?
    Iyelah, korang dah beli harga cam tu, takyah la bawak beraya. Tinggal jer la kat umah..
    Kang cam poyo plak bawak hugo boss kesana kemari...
    Simpan dlm keta, panas, pecah pulak....
    Arggghhhhhh!!!!! Terkona den.
    Jom beli perfume utk raya.
    Stok makin susut.
    Harga makin mahal.
    Tunggu lagi lama...
    √ Lain yg u nak, lain perfume jer yg ada (sold-out)
    √ U dah nak beli, poslaju plak tak nak hantar.
    √ Nak gi self collect, kedai perfume plak tak slalu bukak. (Tokey gi shopping weyy!!!)
    √ Nak cari harga promo, promo dah habis...
    So...
    Tunggulah.
    atau
    whatsapp 012 2040958.
    Bertindak awal bro. mana tau tahun ni u jumpa yo future wife berkat dari hugoboss amirperfume...
    whatsapp yer...
    0122040958.









    *********END**********


    PELUANG PERNIAGAAN KEPADA SESIAPA YANG BERMINAT MENJUAL MINYAK WANGI

    HANYA YANG BERMINAT SAHAJA!!!


    Kami membuka peluang perniagaan kepada sesiapa yang berminat berniaga minyak wangi ORIGINAL REJECT SEBENAR pada harga borong. 
    Perniagaan ini sesuai diceburi oleh golongan berikut:-

    INGIN MEMBUKA KEDAI PERFUME ORIGINAL REJECT SEBENAR
    INGIN MEMULAKAN BIZZ PERFUME ONLINE SECARA SERIOUS
    INGIN BERNIAGA PERFUME SECARA NETWORKING

    Package kami tawarkan
    Borong 150
    Borong 300
    Borong 600

    HUBUNGI KAMI 
    TAWARAN TERHAD
    { 012 2040958 }
    ------------------------------------------



    •  Peniaga yang ingin menjual minyak wangi Original Rejected Sebenar berjenama hebat pada harga yang sangat menarik.
    • Para pelajar yang ingin mencari duit poket lebih dengan menjual minyak wangi Original Rejected Sebenar dikalangan rakan-rakan kampus. Produk minyak wangi Original Rejected Sebenar dengan haruman yang tahan lama sesuai dijual dikalangan pelajar-pelajar IPTS/IPTA.
    • Pekerja pejabat awam dan swasta yang ingin menjual kepada rakan-rakan sekerja.
    • Orang perseorangan yang ingin meningkatkan taraf hidup dengan meraih pendapatan yang berbaloi.
    HUBUNGI KAMI - whatsap "AGENT" ke
    { 012 2040958 }

    Atau datang terus ke Kedai AmirperfumeShoppe di
    17-1B, 1st Floor – back,
    Jalan Dinar B U3/B,
    Seksyen U3,
    Taman Subang Perdana,
    40150, Shah Alam, Selangor.
    Tel - 012-2040958 
    Time 9am to 6pm.
    After 6pm, sila call sebelum datang.




    Syarat Menjadi agen
    1. Mesti minat berniaga...kalau minat pasti ada dorongan kuat untuk terus berusaha. Usaha untuk mencari pasaran, usaha utk meningkatkan jualan dan usaha menambah ilmu berkaitan produk. 2. Mesti ada modal nak start... Ada Minimum purchase  (MOQ) dan monthly sale target untuk maintain harga agen.
    ------------------------------------------------------------




    posted by Amirperfume (AP Network Enterprise - SA0215574-P) @ 1:53 AM   0 comments
    Bookmark and Share
    PERFUME ORIGINAL REJECT MANA ADA YG CANTIK
    Sunday, May 15, 2016
    What's new this month.....

    TEMUI KAMI SECARA ONLINE DI

    What's new today....

    "PERFUME ORIGINAL REJECT MANA ADA YG CANTIK"

    "Takper ker beli perfume yg dah takder kotak ngan botol dah calar calar?"
    "Taknak la. Kalau cantik sangat, nanti isi dia ntah apeper jer. Spray kejap dah ilang. Kalau calar or reject sangat cam tak lalu pulak nak spray. Takder ker perfume ori reject yg cantik sikit"

    "Mana ada perfume reject botol cantik harga rm150 ke bawah. Semua dah 2rat jugak"
    He he he. Manader... Perfume ori reject amirperfume cantik cantik la... Mana ada calar sangat. Spray jer dah tau wangian dia mmg sama ngan yg kat kaunter...
    Ni gambar tanpa edit stok yg baru smp.
    Ada byk lagi.
    Meh try. Ada 6days waranty. Xokay hantar balik.

    Nak beli?
    Masuk sini
    http://amirperfume.shoppy.my
    Ada list, gbr n harga.
    Beli online i bagi diskaun.
    Nak diskaun pm
    --> 'code' ke 0122040958
    Datang kedai i bg free gift.
    Sapa lambat... Tak dapat.
    Whatsapp 0122040958 pon boleh.






















    *********END**********


    PELUANG PERNIAGAAN KEPADA SESIAPA YANG BERMINAT MENJUAL MINYAK WANGI

    HANYA YANG BERMINAT SAHAJA!!!


    Kami membuka peluang perniagaan kepada sesiapa yang berminat berniaga minyak wangi ORIGINAL REJECT SEBENAR pada harga borong. 
    Perniagaan ini sesuai diceburi oleh golongan berikut:-

    INGIN MEMBUKA KEDAI PERFUME ORIGINAL REJECT SEBENAR
    INGIN MEMULAKAN BIZZ PERFUME ONLINE SECARA SERIOUS
    INGIN BERNIAGA PERFUME SECARA NETWORKING

    Package kami tawarkan
    Borong 150
    Borong 300
    Borong 600

    HUBUNGI KAMI 
    TAWARAN TERHAD
    { 012 2040958 }
    ------------------------------------------



    •  Peniaga yang ingin menjual minyak wangi Original Rejected Sebenar berjenama hebat pada harga yang sangat menarik.
    • Para pelajar yang ingin mencari duit poket lebih dengan menjual minyak wangi Original Rejected Sebenar dikalangan rakan-rakan kampus. Produk minyak wangi Original Rejected Sebenar dengan haruman yang tahan lama sesuai dijual dikalangan pelajar-pelajar IPTS/IPTA.
    • Pekerja pejabat awam dan swasta yang ingin menjual kepada rakan-rakan sekerja.
    • Orang perseorangan yang ingin meningkatkan taraf hidup dengan meraih pendapatan yang berbaloi.
    HUBUNGI KAMI - whatsap "AGENT" ke
    { 012 2040958 }

    Atau datang terus ke Kedai AmirperfumeShoppe di
    17-1B, 1st Floor – back,
    Jalan Dinar B U3/B,
    Seksyen U3,
    Taman Subang Perdana,
    40150, Shah Alam, Selangor.
    Tel - 012-2040958 
    Time 9am to 6pm.
    After 6pm, sila call sebelum datang.




    Syarat Menjadi agen
    1. Mesti minat berniaga...kalau minat pasti ada dorongan kuat untuk terus berusaha. Usaha untuk mencari pasaran, usaha utk meningkatkan jualan dan usaha menambah ilmu berkaitan produk. 2. Mesti ada modal nak start... Ada Minimum purchase  (MOQ) dan monthly sale target untuk maintain harga agen.
    ------------------------------------------------------------




    posted by Amirperfume (AP Network Enterprise - SA0215574-P) @ 2:51 AM   0 comments
    Bookmark and Share
    KAN DAH KENA!!! DAH BAGI TAU DEGIL TAK NAK DENGAR.
    Wednesday, January 13, 2016
    What's new this month.....


    TEMUI KAMI SECARA ONLINE DI

    What's new today....


    KAN DAH KENA!!! DAH BAGI TAU DEGIL.
    TAK NAK DENGAR...

    Kenapa ek? 
    .
    Korang nampak tak enggagement iklan tu.
    .
    Last week buat iklan kaw kaw. Msg masuk ribu ribu... 
    .
    Habis berasap my iphone uols... 
    .
    Ramai yg try my perfume
    Ramai yg puas hati
    Ramai yg htr mesej bg testimoni.
    .
    Gbr i post ni sbhg dr mereka yg share moment tu
    Terharu suka dpt puaskan hati orang
    Terharu sedih tgk phone i terkorban sb viralkan page ni...
    Terharu gembira tg sale figure...pergh!!!
    .
    Tdy nak rewardkan diri beli phone baru 
    Yg blom try perfume i... meh try!!
    Org lain jual perfume, Amirperfume jual kualiti...
    Jgn risau!!!

    Whatsapp 0122040958.

    Pm terus pon boleh.
    Senarai perfume ada kat sini 
    Jgn ketinggalan. 
    Stok laku keras. 
    Byk dah habis....










    *********END**********


    PELUANG PERNIAGAAN KEPADA SESIAPA YANG BERMINAT MENJUAL MINYAK WANGI

    HANYA YANG BERMINAT SAHAJA!!!


    Kami membuka peluang perniagaan kepada sesiapa yang berminat berniaga minyak wangi ORIGINAL REJECT SEBENAR pada harga borong. 
    Perniagaan ini sesuai diceburi oleh golongan berikut:-

    INGIN MEMBUKA KEDAI PERFUME ORIGINAL REJECT SEBENAR
    INGIN MEMULAKAN BIZZ PERFUME ONLINE SECARA SERIOUS
    INGIN BERNIAGA PERFUME SECARA NETWORKING

    Package kami tawarkan
    Borong 150
    Borong 300
    Borong 600

    HUBUNGI KAMI 
    TAWARAN TERHAD
    { 012 2040958 }
    ------------------------------------------



    •  Peniaga yang ingin menjual minyak wangi Original Rejected Sebenar berjenama hebat pada harga yang sangat menarik.
    • Para pelajar yang ingin mencari duit poket lebih dengan menjual minyak wangi Original Rejected Sebenar dikalangan rakan-rakan kampus. Produk minyak wangi Original Rejected Sebenar dengan haruman yang tahan lama sesuai dijual dikalangan pelajar-pelajar IPTS/IPTA.
    • Pekerja pejabat awam dan swasta yang ingin menjual kepada rakan-rakan sekerja.
    • Orang perseorangan yang ingin meningkatkan taraf hidup dengan meraih pendapatan yang berbaloi.
    HUBUNGI KAMI - whatsap "AGENT" ke
    { 012 2040958 }

    Atau datang terus ke Kedai AmirperfumeShoppe di
    17-1B, 1st Floor – back,
    Jalan Dinar B U3/B,
    Seksyen U3,
    Taman Subang Perdana,
    40150, Shah Alam, Selangor.
    Tel - 012-2040958 
    Time 9am to 6pm.
    After 6pm, sila call sebelum datang.




    Syarat Menjadi agen
    1. Mesti minat berniaga...kalau minat pasti ada dorongan kuat untuk terus berusaha. Usaha untuk mencari pasaran, usaha utk meningkatkan jualan dan usaha menambah ilmu berkaitan produk. 2. Mesti ada modal nak start... Ada Minimum purchase  (MOQ) dan monthly sale target untuk maintain harga agen.
    ------------------------------------------------------------




    posted by Amirperfume (AP Network Enterprise - SA0215574-P) @ 4:13 AM   0 comments
    About Me

    Name: Amirperfume (AP Network Enterprise - SA0215574-P)
    Home: shah alam, selangor, Malaysia
    About Me:
    See my complete profile
    Previous Post
    Archives
    Search the perfume info here (just type the name)
    Links
    Powered by

    Free Blogger Templates

    BLOGGER

    Shipping Term:
  • Shipping is required, buyer must pays shipping & handling costs via poslaju for delivery anywhere in Malaysia.
  • However, Please note I cannot be held responsible for items lost, stolen, or damaged in the mail.
  • Alternatively:-
  • - buyer can choose their own courier service for additional safety, time or accuracy at their own cost.
  • - Buyer can advise amirperfume to insured their package for additionl safety and claim purpose at their own cost.
  • Combine shipping is allowed.
  • Goods sold are not refundable/returnable
  • I am not responsible for service transit time. Transit times are determined by the carrier.
  • I am not responsible for mistakes made by buyers who provide wrong address or incomplete mailing address and contact information and etc.
  • All photograph are take close proximity. (Variation colors may occur due to different display settings) -Please do not hesitate to email me if you have any enquiry.
  • Shipping and Handling is NOT refundable.
  • If you have any further queries, please do not hesitate to drop a little mail to my address: ammich2003@yahoo.com.
  • © 2005 "AmirPerfume" My personal perfume collection. Template by Isnaini Dot Com

    Sign by Dealighted - Coupons and Deals

    Register Your email here for latest update. Hp number for SMS.
    Name:
    Email Address:
    CBR (Can be Reach) Contact Number (optional)

    This form powered by Freedback