"AmirPerfume" My personal perfume collection.

"AmirPerfume" My personal perfume collection.

PARENTAL ADVISORY - PRODUCT HILANG AKAL. (UNTUK PEMINAT PERFUM SAHAJA)

 
Free
Free
How to contact me
Amirperfume blogspot

Promote your Page too
  • Like my page to get my latest blog update on your facebook.
  • Email add - ammich2003@yahoo.com
  • Instagram - amirperfume Instagram
  • h/p No. - 012-2040958 or 012-2770118
  • Company Info - AP Network Enterprise (SA0215574-P)
  • more info about my perfume, click here amirperfume-gallery
  • How to purchase...
  • Choose, confirm & bank-in
  • Bank in to any of these acc number (Click link)
  • RHB 21211600054588 Amir Michael (RHB klik sini...}
  • MBB 112223174078 Pariza abdullah (mbb2u klik sini...}
  • CIMB 12440086463528 Amir Michael. (CIMB klik sini...}
  • your order to be mailed to you on the next day after the payment confirmed received, via pos laju.
  • FACTS ABOUT Original Reject Perfume
  • Not all rejects are done in the factory plant itself but may also occur after sale...
  • 1) AFTER SHIPPING REJECT... - after shipping reject is one of the common rejects for all products. Most of the case, its only effect the packing (box) but not the bottle. Since people won’t buy any defect items at the counters as customers only demand for the perfect item even with the box, this rejected item will end up at the warehouse. Another reason why my products have no boxes...
  • 2) FACTORIES REJECT... - it would be impossible to produce products without reject. Most company (factory) only achieve 99.8% yield (output) where 0.2% is rejected e.g. 99.8%x1000000 = 998000 bottles. The rest are rejected (2000 bottle). Why they are rejected? It could be Scratches, wrong branding etc. These reject will never be thrown away. They have their own vendor for disposal. Since there are so many manufacturers for brand of perfumes, it will be enough for people like us to trade them... Factory reject outlet is no longer strangers among us anymore. Their stores are everywhere. Nike, Levis, Ralph Lauren and lots more branded items are selling there. Are they selling fake item? No, they are original and customer has no doubt at all. But it had been sold with lower price as they are rejected...
  • 3) EXPIRIES. - After quite some times perfumes also will expire. Let say for 1 batch is valid for 8 month. If the item failed to be cleared on time, it will be returned to where it came from. Then manufacturer will reduce the output base on the sale demand. But the different is perfumes are still in good condition even after the date line.
  • The point is REJECTS ARE NOT FAKE. They are also original but the quality is lower. Not quality of the perfume but only the surface or physical part of it, mostly the bottles. For those who have my perfume, you should know what I’m trying to say here… and lots of thanks for being so supportive.
  • YOU FEEL GOOD WHEN YOU SMELL GOOD!!
  • Disclaimer - If you believe that I'm wrong, this never meant nothing to you.(Another message from Amirperfume.blogspot.com)
  • FACT ABOUT AMIRPERFUME
  • This is some fact about AMIRPERFUME Blogspot:-
  • Been in internet business since December 2006 until now.
  • Every post on this blog, from Day 1 until now, never been deleted. The reason, for you to have the real picture of this 'reject perfume' business. To analyst, to picture it yourself what I am doing here...
  • The price stay almost the same until today...few products have slightly price increase. 'Item hard to get' is almost the main reason to contribute price increase...
  • Still give you the best price in the market. I am not selling fake, Old stock, or other reason what so ever to sell it at this low price. I got my perfume direct from my supplier, make me able to provide you with quality product at lower price.
  • No 'profit margin price' for agent, will save your money from buying the same product at higher price...
  • Selling fake, Old stock, Non Quality items won't allow me to stay this long in this internet business.
  • Every item I sell, I will provide you with the real picture. At least you can view it first before you decide to buy it. Trust me, if i can post you the smell, I will do it for you, my customer...lol. (Due to number of items publish in my blog has been increase, I might not be able to publish the real photo. However, you can request it from me, anytime, before u decide to purchase any...)
  • If you're looking for testimonial from my client..You won't find it here. Not because I don't have it, but I don't provide space for them to post. However, The selling history from month to month, is a real indicator, what the customer say about Amirperfume.
  • More.....
  • more info about my perfume, click here amirperfume-gallery
  • Perfume TIPS
  • It is clear that what smells good on one person may not smell good on another. This is because we all have different natural body odors that may mix well with some fragrances and not others. Just like noticing a fabulous outfit on someone and then buying that same outfit, only to find out that it does not look as fabulous on you. The same is true for perfume. For all those who have not tried any perfume just play it safe and go to your local department store and try some before you purchase it over the net. And for all those who have tried it and didn't like it, don't blame the designer or down-talk the product; just admit that it did not go well with your body chemistry. As stated before, there are different strokes for different folks.
  • If you have fair or dry skin, your perfume is going to wear off faster than those with oily or darker skin. This simply means that you might need to give yourself one or two sprays of your favorite scent during your lunch break.
  • Vary the fragrance that you use from time to time. It has been medically proven that scents have a strong effect on our emotions and mindset. Don’t feel inhibited about trying new and different perfumes every 3-4 months, or along with the changes of the seasons.
  • To keep your scent as true as the first day you bought it, place it in an airtight plastic container and store it in the fridge between uses. By doing so, you slow the process of oxidation, which breaks down the scent. This is especially useful during those hot, bright and humid months.
  • Bookmark and Share
    PANDUAN MENJADI AGEN AMIRPERFUME.
    Monday, December 14, 2015


    TEMUI KAMI SECARA ONLINE DI

    What's new today....




    PELUANG PERNIAGAAN KEPADA SESIAPA YANG BERMINAT MENJUAL MINYAK WANGI

    HANYA YANG BERMINAT SAHAJA!!!

    Kami membuka peluang perniagaan kepada sesiapa yang berminat berniaga minyak wangi untuk membeli dengan harga borong. Perniagaan ini sesuai diceburi oleh golongan berikut:-
    • Peniaga yang ingin menjual minyak wangi berjenama hebat pada harga yang sangat menarik.
    •  Para pelajar yang ingin mencari duit poket lebih dengan menjual minyak wangi berjenama dikalangan rakan-rakan kampus. Produk Ori reject dengan haruman yang tahan lama sesuai dijual dikalangan pelajar-pelajar IPTS/IPTA. 
    • Pekerja pejabat awam dan swasta yang ingin menjual kepada rakan-rakan sekerja. 
    • Orang perseorangan yang ingin meningkatkan taraf hidup dengan meraih pendapatan yang berbaloi.




    { 012 2040958 }
    Atau datang terus ke Kedai AmirperfumeShoppe di
    17-1B, 1st Floor – back,
    Jalan Dinar B U3/B,
    Seksyen U3,
    Taman Subang Perdana,
    40150, Shah Alam, Selangor.
    Tel - 012-2040958 / 012-2770118
    Time 10am to 6pm.
    After 6pm, sila call sebelum datang.



    Syarat Menjadi agen

    1. Mesti minat berniaga...kalau minat pasti ada dorongan kuat untuk terus berusaha. Usaha untuk mencari pasaran, usaha utk meningkatkan jualan dan usaha menambah ilmu berkaitan produk. 2. Mesti ada modal nak start.. Dgn i u kena purchase RM1,000 keatas pada belian pertama untuk dptkan hrg agen. 

    Soal jawab mengenai bisnes minyak wangi.


    From: Mell
    To: AMMICH2003@yahoo.com
    Sent: Sunday, Apr 5, 2015, at 8:21 PM

    Subject: Harga perfume utk agent

    Hi, 


    I'm Mell, i berminat nak menjadi agent untuk jual perfume original rejected. Boleh terangkan 
    1. Macam mana nak daftar?
    2. Berapa Harga agen? Ada minimum purchase?
    3. Kalau beli banyak, free pos tak?
    4. Kalau barang tak boleh jual, boleh pulangkan balik?
    Sent from my Xperia™ smartphone


    From: amir michael
    To: mell@..........
    Sent: Sunday, Apr 5, 2015, at 12:01 PM
    Subject: RE Harga perfume utk agent


    Hi Mell,

    1. Tahniah, kerana anda telah memulakan langkah yang bijak untuk menjana pendapatan melalui perniagaan.

    2. Syarat Menjadi Agen.
    Untuk menjadi agent Amirperfume dan menikmati harga agen kami, anda perlu membeli minimum RM1000 dan keatas pada pembelian pertama untuk jadi AGEN berdaftar kami.

    3. Harga Agen.
    Harga agen yang amirperfume tawarkan adalah bergantung kepada jenis perfume itu sendiri. 

    Harga Borong Agen yang ditawarkan biasanya LESS RMXX dari harga retail yang kami publish di cart dengan belian minimum 3 botol. Untuk pembelian 1 atau 2 botol sahaja, Harga ditawarkan biasanya LESS RMXX dari harga retail yang kami publish di blog. 
    Anda akan mendapat list penuh harga agen setelah anda mendaftar sebagai agen Amirperfume yang sah. 

    Contoh jika beli borong (Minimum 3 botol) :-

    GA Armani Acqua Di Gio RM130
    Untuk perfume GA Armani Acqua Di Gio, harga yang ditawarkan RM130.00. Untuk harga borong agen, harga yang ditawarkan hanya RMXX.

    4. Bayaran POSTAGE.
    Sila ambil perhatian, segala pengiraan diatas belum termasuk kos penghantaran menggunakan pos laju. Untuk semenanjung Malaysia, Postage dikenakan RM7 sebotol dan Sabah/sarawak RM10 sebotol. Untuk agen yang ambil dalam kadar yang banyak, harga akan mengikut harga sebenar yang pos laju kenakan. Dijamin tiada kos tambahan untuk postage.


    5. Stok yang tidak terjual dipulangkan - 
    Dalam perniagaan, lambakan stok barangan yang tidak terjual adalah perkara biasa. Jangan Risau. Dengan margin keuntungan yang besar dan penjualan yang berterusan, anda tidak akan melihat ini sebagai masalah. Kecuali anda ingin menjadi peniaga berskala kecil yang menjual kecil kecilan. 
    Anda harus memantapkan cara pemasaran anda untuk mengelakkan stok yang tidak terjual. 
    Dalam perniagaan, jangan takut untuk gagal sebab pengalaman itu sangat mahal harganya.

    Tips -
    1. Untuk berjaya, pemasaran yang tepat sangat kritikal. Sebaik sahaja menerima bungkusan anda, ambil gambar, iklankan pada kawan kawan, tunjukkan pada mereka perfume yang anda ada dan biarkan mereka menguji qualiti perfume tersebut. Perfume yang dijual biasanya mengandungi isi yang penuh. Beberapa semburan tidak akan mengurangkan isi kandungan. Namun begitu, Sangat perlu untuk anda membeli untuk diri anda sendiri terlebih dahulu. Menggunakan perfume yang anda miliki sendiri adalah lebih berkesan dan mampu meyakinkan bakal pembeli anda. Selain anda mampu bercerita tentang qualiti perfume yang anda gunakan, kongsi semburan dengan kawan kawan untuk meyakinkan mereka.


    2. Lebih banyak perfume dalam stok anda, lebih mudah meyakinkan pembeli yang anda memang seorang penjual minyak wangi yang serius.

    3. Sentiasa order 5 botol dan keatas untuk menjimatkan kos penghantaran. Harga kos dapat diserap kedalam harga jualan setiap botol. Biasanya penghantaran 5 botol dikenakan caj dari rm18 - rm20 @ lebih kurang RM4 sebotol. (Harga pos tertakluk kepada kawasan dan berat bungkusan. Anda hanya perlu bayar apa yang poslaju caj. Pesanan anda akan diterima sehari selepas di pos. Mudah dan ringkas)

    4. Anda yang mengawal harga
    Jualan borong untuk agen adalah antara yang termurah ditawarkan di internet. Harga jual anda, anda yang tentukan. Harga jual dalam internet untuk issey miyaki 125ml adalah RM140 - RM160. Letak harga yang berpatutan pada perfume anda. Beri potongan harga seboleh mungkin. Pelanggan yang gembira akan setia kepada anda.

    5. Target penjualan bulanan anda.

    Target sale bulanan anda menentukan hala tuju perniagaan anda. Jangan takut meletakkan sasaran yang tinggi tetapi harus bersedia dengan plan tindakan yang setimpal dengan angka sasaran. Bayangkan anda dah naik kereta, start enjin dan masuk gear...tapi anda tak tahu nak pergi mana...
    Set target seawal mungkin dan berusaha mencapai apa yang anda target. 

    6. Kawalan mutu.
    Mengawal selia barangan anda dan mengawal mutu produk anda adalah nadi perniagaan anda. Cari ilmu berkaitan perfume sebanyak banyaknya. Lebih banyak anda tahu, lebih senang anda mengurus perniagaan anda.


    7. Jangan Tamak.
    Dalam perniagaan, pesaingan ada dimana mana. Jangan risau. Jadikan mereka pencetus semangat untuk menjual lebih dari apa yang mereka jual. Rezeki tuhan yang bagi. Jaga mutu barangan, jual pada harga berpatutan, dan jaga perhubungan dengan pelanggan, anda pasti akan berjaya.



    Harapan saya, info ini dapat membantu anda dan menjawab persoalan anda.

    Dari meja Amirperfume - Sekiranya anda ada sebarang persoalan mengenai perniagaan atau perfume terutama perfume reject, ajukan kepada Ammich2003@yahoo.com atau whatsapp 012 204 0958.


    p/s - Kami juga ada option untuk dropshipper.
    whatsapp 'dropshipper' ke 012 204 0958.




    posted by Amirperfume (AP Network Enterprise - SA0215574-P) @ 6:18 PM   0 comments
    Bookmark and Share
    Can you keep a secret....shhh!!!
    Wednesday, December 09, 2015



    TEMUI KAMI SECARA ONLINE DI

    What's new today.....

    Hari ni taknak tulis banyak banyak....
    hari ni nak belanja tengok gambar...
    sapa suka boleh follow i yer...
    like my fanpage banyak banyak...baru 25k jer tak gerak gerak...
    camner nak gi fanpage? Tu kat sebelah kiri tu..tinggal klik jer...

    Jom layan gambar... 





    Ini Bombshell Forever. Dicipta khas untuk wanita yang kuat dan berkeyakinan tinggi serta sexy. 3 Elemen yang sangat susah untuk disatukan. Mungkin sebab itu bombshell forever kurang berjaya dipasaran. Currently out of stok...!






    Ini Eau so sexy, I jumpa perfume ni masa on flight gi oversea...tgk majalah ada iklan perfume ni. Statement ni kenyataan walaupon bunyi cam riak...
    Botol dan design sangat cantik dan bau sangat memukau. sebab tu kut nama dia macam terkejut jer bunyinyer...
    "euwww!! So Sexy u minah...."
    Nak baca lagi review masuk cart boleh terus beli...klik sini





    Fearless. Tak yah nak takut sangat katanya...
    Perfume ni kluar tahun lepas gak mcm euww so sexy tu...
    Entah camner diorang ni buat marketing kluar produk byk2 dlm setahun. Perfum takyah takut ni dicipta khas untuk menggoda. Yang menggoda tu pulak pompuan yang berkeyakinan tinggi...compius mak skjp. Kalau pompuan berkeyakinan tinggi mana ada masa nak menggoda... bilatanya si victoria baru tahu...perfume ni akan buat wanita yang berkeyakinan tinggi tu nampak super sexy dan sgt menggoda... emmm..baru make sense. Thanks vic, layan mak punya skype... nanti klik mak nyer cart yer...tak beli pon takper...klik sini






    Yang ni pulak kluar tahun lepas 2013. Antara perfume VS ni, perfume ni yang agak menyengat...sedap sangat sedap. Nama dia Victoria. Mungkin dah banyak produk dah tak tahu dah nak letak nama apa. Mungkin sebab pakai nama owner, perfume ni jadi sedap...Tapi kalau uolls ada chance gi kaunter, nampak perfume yg botol dia besar bagak ni, sila la try...cuma risau kalau uolls terbeli...sebab memang sedap sangat... Kenapa risau? Ye la. Kat kaunter mahal..kat I murah jer... tak caya klik sini


    Yang lain ni nanti i free i buat my review yer...










    Antara koleksi Victoria's Secret yang pernah sampai kat Amirperfume. 
    Ada yang dah sold...
    ada yang masih ada...
    Kalau anda tengah cari perfume, ini peluang untuk miliki perfume hangat terkini dipasaran....
    VS memang mementingkan keseksian...even pada perfume...
    Tak caya boleh try...

    Lawat sini kalau nak tengok stok Victoria's Secret yang masih ada...

    ....KLIK



    posted by Amirperfume (AP Network Enterprise - SA0215574-P) @ 4:45 PM   0 comments
    Bookmark and Share
    Siapa tak kenal perfume lejen ni.....
    Tuesday, December 08, 2015



    TEMUI KAMI SECARA ONLINE DI


    What's new this month.....




    Eternity keluaran Calvin Klein merupakan salah satu perfume yang paling berjaya pernah dihasilkan. Sejak tahun 1988, perfume ini masih menghiasi ruang ruang iklan di majalah majalah hebat seluruh dunia.
    Banyak yang anda perlu tahu pasal perfume ni...
    Eternity terhasil sebagai 'tribute' perkahwinan Mr Calvin Klein.
    Perfume ni di label sebagai romantik, berasaskan haruman bunga dalam taman.
    Terus wujud kerana sentuhan classic dan kontemporari mampu bersaing dengan perfume lain yg banyak dipasaran.
    Ramai yg jadikan eternity sebagai signature perfume mereka mengalami masalah untuk mencari signature perfume yg lain, sehebat eternity.
    Kalau anda belum ada signature perfume, mungkin anda boleh try perfume ni.
    Mana tau inilah scent yang anda cari cari selama ini...
    Mungkin selama ni anda terlepas pandang...
    Mungkin design dan penampilan gagal menarik perhatian anda...
    Tapi percayala, haruman ini telah berjaya menambat hati jutaan wanita...

    Designer: Calvin Klein
    Brand: Eternity Woman EDP
    Size: 100ml
    Price RM130
    Jom beli kat sini - KLIK

    Perfume lain yang berkait...
    Ck Eternity man - KLIK
    Ck Eternity Moment - KLIK


    posted by Amirperfume (AP Network Enterprise - SA0215574-P) @ 4:33 PM   0 comments
    Bookmark and Share
    Jawatan kosong - Tukang bungkus.



    TEMUI KAMI SECARA ONLINE DI


    What's new this month.....

    Ini standard yang Amirperfume terapkan dalam pembungkusan perfume yang nak dihantar.









    Setelah bayaran disahkan, perfume anda akan dibungkus serapi yg mungkin. Bubble wrap yang tebal akan menyelamatkan perfume anda dari sebarang hentakan. Space yg agak selesa diperlukan untuk mengelakkan 'space-cramp' dalam kotak. Polystrin hancur berupaya mengisi ruang ruang kosong agar perfume anda tidak bergerak dan mengurangkan risiko geseran yang mampu menghasilkan haba. Banyak gak kerja tu. Tapi, apa yang penting, perfume anda selamat sampai ke destinasi. Just do it.

    Tips:
    1. Elakkan berurusan pada hujung minggu. Pembelian pada hari Jumaat akan menyebabkan parcel anda dihantar kepada anda pada hari isnin (waktu kerja hari sabtu yg pendek menyebabkan byk parcel gagal diserah pada hari tersebut). Tempoh waktu penghantaran dan penerimaan yg panjang menyebabkan parcel anda terdedah kepada pelbagai risiko - Don't take risk.

    2. Sekiranya berurusan pada hujung minggu (sabtu dan ahad), pastikan anda memberi data anda dengan lengkap, jelas dan mudah. Elak tukar alamat ataupun membuat perubahan pada alamat anda pada waktu ini. Follow up pada hari isnin status parcel anda.
    Hujung minggu adalah hari yg paling sibuk bagi peniaga online. Semua order akan dikumpul untuk diposkan pada hari isnin. Banyak kesilapan terjadi bila order dah menimbun. Ada order yang terlepas dan ada yang tersalah hantar. Pastikan order anda Jelas dan lengkap...Do follow-up.

    3. Tanya penjual anda apa jaminan anda akan dapat sekiranya perfume yang anda terima pecah. Berbincang mencari jln terbaik sebelum pembelian atau sebelum perfume anda di pos. Insuran, Langkah yang perlu anda buat masa terima, proses claim dan perkara berkait seharusnya dipersetujui terlebih awal sebelum perkara tersebut terjadi. Just ask.
    posted by Amirperfume (AP Network Enterprise - SA0215574-P) @ 3:51 PM   0 comments
    Bookmark and Share
    December 2015 post...stok baru makin ganas.
    Monday, December 07, 2015



    TEMUI KAMI SECARA ONLINE DI


    What's new.....

    Stok baru makin ganas....

     Bvlgari men in black 100ml EDP 
    100ml EDP.

    Sempena ulangtahun kewujudan bvlgari selama 130 tahun,  muncul lah Bvlgari Man In Black yang terhasil dari idea asal Bvlgari man keluaran 2010.
    Dilabelkan sebagai 'bold" dan "charismatic", sesuai untuk lelaki urban yang moden.

    Kandungan intense Bvlgari Man in Black terhasil dari gabungan amber, leather, spices dan woods.

    Pilihan saiz di pasaran 30, 60 dan 100ml Eau De Parfum.

    Bvlgari Man In Black masuk pasaran pada tahun lepas 2014.

    Jom beli kat sini....BUY NOW!



    √ BELI TERUS SECARA ONLINE DI 
    √ HUBUNGI KAMI MELALUI WHATSAPP, LINE, WECHAT, TELEGRAM, SMS DI 0122040958
    √ MESEJ KAMI TERUS DI FB klik sini
    ***********************************












    posted by Amirperfume (AP Network Enterprise - SA0215574-P) @ 2:25 PM   0 comments
    Bookmark and Share
    NOVEMBER 2015
    Friday, November 06, 2015


    TEMUI KAMI SECARA ONLINE DI

    SHOPPING CART amirperfume semakin mendapat sambutan...
    semakin ramai yang membeli terus secara online.
    Kenapa?
    1. Lebih selamat dan terjamin.
    2. Data lebih accurate berbanding manual.
    3.Boleh cuci mata tengok gambar perfume mana nak beli.
    4. Order terus sampai ke Amirperfume dan email pengesahan akan di hantar kepada anda bila pesanan di proses.
    5. Anda boleh menyemak status penghantaran pesanan anda secara dalam talian melalui email yg kami hantar,

    CUKUP MUDAH.


    SITE SHOPPING CART AMIRPERFUME - klik sini



    Nak tengok senarai perfume yang ada, klik shop by categories, pilih pilihan anda (Original reject)... Akan terpampang semua perfume yang available beserta harga.

    MACAM MANA NAK SHOPPING GUNA CHART NI?

    KLIK SINI...




    #KoleksiAmirperfume. Luna Rossa 34th America's cup Limited Edition by Prada.  
    klik...



    √ BELI TERUS SECARA ONLINE DI 
    √ HUBUNGI KAMI MELALUI WHATSAPP, LINE, WECHAT, TELEGRAM, SMS DI 0122040958
    √ MESEJ KAMI TERUS DI FB klik sini
    ***********************************
    #KoleksiAmirperfume. Ralph Lauren Pink Cap, POLO RED 75ml, POLO BLUE 7ml and POLO BLACK 7ml)


    SENARAI PERFUME YANG ADA 
    (SHOPPING CART)
    KLIK SINI...
    ******************************************************************



    PERGHHH!!! MACAM MACAM PERFUME ADA KAT SINI. AMIRPERFUME JUAL CUMA YANG REJECT JER TAU. NO GRADE NO IMITATION.  DAH LA ORIGINAL, CONDITION PERFUME PON CANTIK.  ORANG LAIN JUAL PERFUME, AMIRPERFUME JUAL QUALITY.
    JOM LAYAN ALBUM PERFUME 
    ( http://bit.ly/1LMRxKk )





    (MY SHOPPING CART)
    #KoleksiAmirperfume. Ralph Lauren Orange Cap, POLO No2 50ml, Ralph by Ralph Lauren 50ml, Ralph by Ralph Lauren 7ml, Polo Blue 3ml and POLO No2 woman 3ml, Polo Red 3ml. Bersama dalam gambar Polo Woman No1 100ml (RM130), Polo Woman No4 100ml (RM130).


    • *Amirperfume hanya menjual perfume Original Reject berkualiti tinggi. Botol cantik, Kualiti terbaik. Yang rare pon banyak. Kami beroperasi di kedai Amirperfume di Subang Perdana, dekat dengan Subang Airport...klik. 
    • Ramai yang dah mencuba dan terlalu ramai yang berpuas hati. Untuk rujukan, sila lihat testimoni dari sahabat Amirperfume yang sudah mencuba perfume kami....SINI.
    • Agen agen kami juga telah ada di seluruh Malaysia. Bergerak aktif dengan memperolehi pendapatan yg agak lumayan menjual perfume kami.
    • *Anda yang ingin berniaga perfume, rebut peluang untuk mendaftar sebagai agen kami secepat mungkin. Dapatkan info lanjut disini....klik.
    • *Sila datang kedai....info alamat, lokasi, gambar gambar mengenai kedai ada disini…klik. 


    Temui kami di Facebook/Like us on our page.....

    ORANG LAIN JUAL PERFUME, KAMI JUAL KUALITI








    Our page


    #KoleksiAmirperfume. CKbe 200ml new generation, CKbe 1999 mug dan lotion (perhatikan perubahan pada logo). Kupon discount €10 on next purchase yang dah expired. Passport? Saja nak lari dari kaler itamputih....he he he...!

    SENARAI PERFUME YANG ADA 
    (SHOPPING CART)
    KLIK SINI...

    #Koleksi Amirperfume - Creed Green Irish Tweed dan Royal Oud 2.5ml pemberian sahabat Amirperfume dari oversea. Precious!!!


    ***************************************
    #KoleksiAmirperfume. Chanel Nª5 EDP 200ml, Chanel dalam Frame (COCO Mademoiselle dan COCO Noir 50ml, botol yang dah kosong)

    (SHOPPING ONLINE)








      




    ############################################################################

    JOM DATANG KEDAI. 


    Kedai AmirperfumeShoppe dibuka di
    17B, 1st Floor – back,
    Jalan Dinar B U3/B,
    Seksyen U3,
    Taman Subang Perdana,
    40150, Shah Alam, Selangor.

    (Atas Koperasi Tentera, sebaris dengan Domino's).

    Gambar perfume yang terdapat di kedai








     

    Dari Blogspot kini ke Amirperfume Shoppe. (Gambar gambar kedai Amirperfume shoppe) ...JOM SHOPPING SAMBIL CUCI CUCI MATA...Hubungi kami segera sekiranya anda ingin mulakan perniagaan minyak wangi.


    Kedai AmirperfumeShoppe dibuka di
    17-1B, 1st Floor – back,
    Jalan Dinar B U3/B,
    Seksyen U3,
    Taman Subang Perdana,
    40150, Shah Alam, Selangor.
    Tel - 012-2040958 / 012-2770118
    Time 10am to 7pm.
    After 7pm, sila call sebelum datang.

    More info pasal kedai @ Mykedai
    More Photo pasal kedai @SeeMyKedai

    #Koleksiamirperfume - Antara koleksi paling berharga. Chanel Nº5 Eau De Parfum bersaiz 200ml. Cuba check kat kaunter chanel berapa harga perfume saiz ni...

    ****************************************************
    ANDA INGIN BERNIAGA? SERTAI KAMI... RAMAI YANG DAH BERJAYA.

    JADILAH PENJUAL MINYAK WANGI YANG BERJAYA! BAGAIMANA? DAPATKAN KHIDMAT NASIHAT DARI KAMI YANG MEMANG PAKAR DALAM INDUSTRI 'REJECT PERFUME' 

    • Mula menjual perfume reject sejak 1999. 
    • Bergiat aktif dalam penjualan online di blog sejak 2006. 
    • Mengorak langkah dengan membuka kedai pada tahun 2012. 

    Misi kami :-
    • Menyediakan sumber perfume reject yang mampu menjadi alternatif kepada pengguna.
    • Menjana pendapatan sampingan kepada anda yang ingin berniaga.
    • Akan terus komited memberi khidmat dan bimbingan kepada peniaga peniaga baru yang ingin berusaha mengubah hidup anda dengan berniaga. 
    Hubungi kami segera di 012 204 0958 / 012 277 0118
    (KAMI HANYA MENCARI AGENT YANG BETUL BETUL BERMINAT)
    ********************************************************************************
    more info @ JOM JADI RESELLER
    *********************************************

    JANGAN LEPASKAN PELUANG UNTUK DATANG KE KEDAI DAN DAPATKAN STOK YANG HEBAT, BERMUTU DENGAN HARGA RENDAH ....

    Kedai AmirperfumeShoppe kini  dibuka di
    17B, 1st Floor – back,
    Jalan Dinar B U3/B,
    Seksyen U3,
    Taman Subang Perdana,
    40150, Shah Alam, Selangor.
    ************************************ 

    Antara gambar gambar stok BEST yang pernah sampai di Amirperfume shoppe...












    **********************************





    Additional info:

    Untuk penghantaran (postage) - sila tambah RM6 (S. M'sia), RM9 (Sabah/Sarawak).  POSTAGE PERCUMA KE SELURUH MALAYSIA!!!


    For more information, please visit:

    Facebook: Klik sini...



    YM tak online? SILA MESEJ DI FACEBOOK Klik nak mesej



    Disclaimer - Picture of this actual item is strictly for Amirperfume use only, intended to let you know in advance what to expect. Please do not re-published it without permission. Kindly check the availability of this item before placing your order.

    Go to my Facebook and Like my page to get the latest update on your Facebook .
    Subscibe to my blog by registering your email.
    You will be the 1st to know the latest update






    posted by Amirperfume (AP Network Enterprise - SA0215574-P) @ 6:16 PM   0 comments
    About Me

    Name: Amirperfume (AP Network Enterprise - SA0215574-P)
    Home: shah alam, selangor, Malaysia
    About Me:
    See my complete profile
    Previous Post
    Archives
    Search the perfume info here (just type the name)
    Links
    Powered by

    Free Blogger Templates

    BLOGGER

    Shipping Term:
  • Shipping is required, buyer must pays shipping & handling costs via poslaju for delivery anywhere in Malaysia.
  • However, Please note I cannot be held responsible for items lost, stolen, or damaged in the mail.
  • Alternatively:-
  • - buyer can choose their own courier service for additional safety, time or accuracy at their own cost.
  • - Buyer can advise amirperfume to insured their package for additionl safety and claim purpose at their own cost.
  • Combine shipping is allowed.
  • Goods sold are not refundable/returnable
  • I am not responsible for service transit time. Transit times are determined by the carrier.
  • I am not responsible for mistakes made by buyers who provide wrong address or incomplete mailing address and contact information and etc.
  • All photograph are take close proximity. (Variation colors may occur due to different display settings) -Please do not hesitate to email me if you have any enquiry.
  • Shipping and Handling is NOT refundable.
  • If you have any further queries, please do not hesitate to drop a little mail to my address: ammich2003@yahoo.com.
  • © 2005 "AmirPerfume" My personal perfume collection. Template by Isnaini Dot Com

    Sign by Dealighted - Coupons and Deals

    Register Your email here for latest update. Hp number for SMS.
    Name:
    Email Address:
    CBR (Can be Reach) Contact Number (optional)

    This form powered by Freedback